معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

هشتمین مسابقات ملی و بین المللی هوش مصنوعی

هشتمین مسابقات ملی و بین المللی هوش مصنوعی

هشتمین مسابقات ملی و بین المللی هوش مصنوعی

هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر )مهما( آبان ماه 1403 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد. این دوره از مسابقات با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و حمایت بخش خصوصی در دو سطح ملی و بین المللی برگزار خواهد شد.

ثبت نام مسابقات از اردیبهشت ماه 1403 آغاز شده و تیم ها حداکثر تا پایان تیر 1403  فرصت ثبت نام اولیه در مسابقات و کسب حداقل امتیاز اولیه برای حضور در مسابقات را خواهند داشت. مراحل میانی مسابقات بسته به نوع مسابقه از خرداد تا مهر ماه برگزار شده و رویداد پایانی مسابقات نیمه اول آبان ماه 1403 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میگردد.

هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر در چهار رشته چالش پیش­بینی بازار سهام، چالش تصدیق هویت گوینده وابسته به متن، چالش تشخیص مقصود و پر کردن شکاف‌های آن در حوزه بانکی و چالش پیشبینی میزان وفاداری مشتریان برگزار خواهد شد.

  • در مسابقه پیش­بینی بازار سهام شرکت کنندگان در یک محیط مجازی به انجام معامله در بازار بورس ایران می­پردازند و میزان سود دریافتی ملاک ارزیابی تیم‌ها خواهد بود.
  • در چالش تشخیص مقصود و پر کردن شکاف‌های، برنامه­‌های شرکت کنندگان باید فرامین متنی دریافتی از کاربران را پردازش کرده و ضمن تشخیص نوع درخواست کاربر، اطلاعات مورد نیاز برای اجرای دستور ورودی را نیز از آن استخراج نماید. دقت تشخیص فرامین و اطلاعات استخراجی ملاک ارزیابی تیمها در این چالش خواهد بود.
  • در مسابقه پیش­بینی وفاداری مشتریان، شرکت کنندگان باید بر اساس داده های قبلی مشتری یک کسب و کار خاص احتمال تمدید درخواست خدمات از سوی آن مشتری در بازه زمانی آتی را پییش بینی نمایند.
  • در مسابقه بازشناسی گوینده شرکت کنندگان بر اساس نمونه‌های آموزشی قبلی باید گوینده یک ورودی صوتی را تشخیص دهند. شرکت کنندگان بر اساس دقت بازشناسی بر روی مجموعه داده­های آزمون رتبه­بندی خواهند شد.

متقاضیان برای ثبت ­نام در مسابقات ملی و کسب اطلاعات بیشتر به https://aaic.aut.ac.ir  و برای ثبت­نام در مسابقات بین­المللی و کسب اطلاعات بیشتر به https://tdsvc.github.io  مراجعه نمایند.

برای هر یک از چالش های مطرح شده جوایز نقدی ارزندهای در نظر گرفته شده است که توسط حامیان برگزاری چالشها به تیمهای برگزیده در هر رشته اهدا خواهد شد. علاوه بر جوایز نقدی، جوایز غیرنقدی نیز برای مسابقات در نظر گرفته شده است که بسته به نوع مسابقه شامل جوایز اعتباری، حمایت از طرحهای برگزیده، انتشار نتایج تیمهای برتر در کنفرانسها علمی و ... است.

مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر از سال 1391 در حال برگزاری است. در هفت دوره قبلی برگزاری این مسابقات بیش از چهل چالش مختلف از سوی صنایع و سازمانهای مختلف در این مسابقات طرح گردیده است که بیش از هشتصد تیم از  دانشگاه­های مختلف کشور در آنها به رقابت پرداخته­‌اند. آموزش نیروهای کارآمد و ارتباط موثر دانشگاه و صنعت از جمله مهمترین دستاوردهای این مسابقات در یک دهه گذشته بوده است.

4   0
بازدید امروز: 2    بازدید کل: 974
captcha