آقای احمدی دانشجوی مهندسی طبیعت دانشگاه هرمزگان هستندکه از سال ۱۳۹۸ کشت کاکتوس اپونتیا را آغاز کردهاند. در حال حاضر با تاسیس شرکتی با ارائه برنامه توسعه کشت و دارا بودن دانش فنی در صدد ایجاد بهره وری بالا و تغییر الگوی کشت، با مشارکت کشاورزان و افراد علاقه مند هستند. همچنین ایشان عنوان کردند که آمادگی ارائه اطلاعات جامع در مورد ارقام تولید میوه تولید خوراک مصرف انسان
منابع علمی به علاقمندان فعالیت در این حوزه را دارند. در ادامه ایشان مطالبی در مورد ارزشمند بودن کشت کاکتوس اپونتیا بیان کردند: تغییر اقلیم یکی از بزرگترین چالش هایی است که جهان امروز و آینده باید با آن روبرو شود، خشکسالی طولانی مدت و بیابانزایی از جمله مواردی است که بسیاری از کشور ها بویژه آفریقا و آسیا با آن روبرو هستند. همچنین در مناطق زیادی از کشور ایران با کم آبی مواجهه هستیم. محصولات کاکتوس به دلیل ویژگی منحصر به فرد آن که مقاومت در برابر شرایط سخت فوقالذکر را فراهم می کنند. در سراسر جهان کاکتوس اپونتیا بویژه(opuntia ficus indaca) مورد توجه روز افزون قرار میگیرد. کاکتوس اپونتیا قادر است درزمینهایی رشد کند که هیچ محصول دیگری قادر به رشد در آن نیست. میتوان از آن برای احیای زمین های تخریب شده استفاده کرد و با تولید محصولات جدید با بازار پسندی بالا در بهبود در آمد جوامع روستایی مؤثر می باشد. از مزایای اقتصادی آن میتوان به باردهی مناسب به ازای هر هکتار با تراکم مناسب بین ۲۰_۳۰ تن محصول و قیمت مناسب میوه آن در بازار اشاره کرد. دیگر محصول آن که مهمترین نیز میباشد قلمههای این گیاه است که به عنوان علوفه معرفی میشود و در کشت اختصاصی ان سالانه بین ۱۵۰-۲۰۰ تن علوفه از هر هکتار آن میتوان بدست آورد. نیاز کمتر به کود و آب نسبت به گیاهان دیگر این گیاه را به گیاهی منحصر به فرد تبدیل کرده است.