دکتر عباس مرادی، رئیس مجتمع آموزش عالی میناب دانشگاه هرمزگان در این زمینه گفت: با موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی در مجتمع آموزش عالی میناب وابسته به دانشگاه هرمزگان راه اندازی شده است و اولین دوره پذیرش دانشجو در این رشته در مهرماه سال 1403 انجام خواهد گرفت. همچنین کاردانی رشته ی جدید تکنولوژی آبیاری نیز از بهمن ماه امسال پذیرای دانشجو خواهد بود.
دکتر عباس مرادی با اعلام این خبر افزود رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی با برخورداری از اعضا هیات علمی متخصص و همچنین پشتیبانی فعالین صنعت غذایی استان می تواند با توسعه دانش بنیان این صنعت، علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، به ارتقا ارزش افزوده در بخش کشاورزی و تقویت سهم این بخش در تولید ناخالص داخلی کمک نماید. ایشان همچنین به امکان بورسیه نمودن دانشجویان ممتاز این رشته توسط بخش خصوصی اشاره نمود و افزودند با توجه به تقاضای بالای صنعت غذایی استان برای ایجاد این رشته ی مهم و کاربردی و نیاز روز افزون به دانش آموختگان رشته مهندسی صنایع غذایی در بخش کشاورزی و شیلات و جایگاه ممتاز استان هرمزگان در سطح ملی در این دو بخش مهم فرصتهای شغلی مناسبی پیش روی دانش آموختگان این رشته قرار دارد.
ایشان همچنین افزود با تربیت متخصصین در رشته ی مهندسی علوم و صنایع غذایی و توسعه ی این صنعت، با جلوگیری از اتلاف محصولات شیلاتی و کشاورزی و فرآوری و بسته بندی آنها در محل، انتظار می رود میزان بهره وری در دو بخش اقتصادی مهم استان یعنی کشاورزی و شیلات ارتقا یافته و زمینه برای ارز آوری هر چه بیشتر دو بخش اقتصادی فوق فراهم گردد.
مجتمع دانشگاهی میناب هم اکنون در قالب دو دانشکده ی کشاورزی و دانشکده ی مهندسی و علوم کاربردی در 9 رشته ی مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر، علوم و مهندسی آب، گیاه پزشکی، مهندسی فضای سبز (طراحی منظر)، مهندسی ژنتیک و تولیدات گیاهی، علوم و مهندسی باغبانی، علوم و مهندسی صنایع غذایی و کاردانی تکنولوژی آبیاری و با برخورداری از امکانات خوابگاهی (پوشش صد در صد برای دختران در سال جدید)، سلف سرویس و غذا خوری و بهره مندی از امکانات آزمایشگاهی مناسب و حدود 20 نفر عضو هیات علمی دانشیار و استادیار تمام وقت و مقیم در پردیس 32 هکتاری خود واقع در شهر میناب (انتهای بلوار دانش یا المهدی) یکی از سه کانون اصلی منطقه نو ظهور توسعه ی سواحل مکران است که خدمات علمی، پژوهشی، فنآوری و فرهنگی-اجتماعی ارائه می کند.