تازههای نشر
کتاب کتاب آنزیمهای دریایی (منابع، کاربردها و دورنمای آینده) تالیف دکتر احمد همایی عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان و دکتر صبا غطاوی به چاپ رسید.
پژوهش در زمینهی آنزیمهای دریایی به دلیل برخورداري از خواص شیمیایی و استریوشیمیایی ویژه رو به افزايش است. باکتریها، قارچها، جلبکها، ماهیها، میگوها، خرچنگها و مارهای دریازی، منابع غنی ترکیبات طبیعی و از جمله آنزیمهاي دريایي میباشند و از ميان آنها، عمدتا پژوهشهاي زیستی بر تولید آنزیمهای میکروبی دریایی متمركز شده است. فقدان یک منبع علمی منسجم در مورد آنزیمهای دریایی، مولفان را بر آن داشت تا نسبت به تألیف کتاب حاضر برای استفاده محققان و دانشجویان بهویژه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی رشتههای مختلف علوم زیستی، اقدام نمایند.